KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi

Rasim ÖZDEMİR - Müdür

Hatay/ İskenderun´da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İskenderun´da tamamladı. 2003 Yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olarak Mardin´e  atandı. 2019 yılında Atatürk Üniversitesinde İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Ön Lisans Programını bitirdi. 2021 yılında İş Güvenliği Uzmanlığı sınavını kazanarak C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı oldu. 2022 Yılında Sütçü İmam Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2023 Yılında "İlkokullarda Görev Yapan Sınıf Öğretmenlerinin ve Yöneticilerin Okul Kültürüne Yönelik Metaforik Algılarının İncelenmesi" adlı ulusal makalesi bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli kurumlarda Sınıf Öğretmenliği ve Yönetici olarak görev yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde Sosyal Hizmet alanında lisans öğrenimine devam etmektedir. Şuan Kahramanmaraş/Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev yapmaktadır.