KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Merkezimiz, bir ilke imza atarak Türk Müziği Korosu oluşturup etkinlikler yapmaya başladı.

Ock

Deprem üssü olan Pazarcık ilçemizdeki öğrenciler, küçük yaşta büyük bir felaketi yaşamışlardır. Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi olarak bizler de minik kalplere dokunmak için yola koyulduk.

Bu kapsamda ilçemiz köy okullarındaki öğrencilerimize eşofman takımı desteği için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Eşofman takımı için kumaş yardımında bulunan İSKUR GROUP ile kumaşların kesimi ve baskısında destek veren Pazarcık YHG Tekstil(Penyem)'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Organizasyonu yaparak hazırladığımız eşofman takımları 246 takım olarak Pazarcık Halk Eğitimi Merkezi Giyim kurslarında dikilecektir.

Bu tip çalışmalar için yardım düzenlemek ve katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızı kurumumuza bekliyoruz.

Ekm

HALK EĞİTİMİ KURSLARI HEMBA İLE DİJİTAL PLATFORMDA.

Ara

Halk Eğitimi Merkezi kuaförlük kursu hocamız Semra YILDIZ ve kursiyerleri Büyüknacar Okulu'nda kız ve erkek öğrencilere kuaförlük hizmeti vermiştir.

Ekm

Halk  Eğitimi Merkezi El Sanatları kursu hocamız Funda KARAAHMETOĞLU'nun yapmış olduğu çalışmadan bir örnek.